FANDOM


From Youtube

Description

Norsk kultserie som forrygende teater. Ungdomssensationen Skam har som tv-serie sat sit markante præg på nutidens ungdom i Norden og er klar til at indtage verden. Særligt Danmark har taget god imod den moderne coming of age-fortælling om en række gymnasieelever i Norge.

Avenue-Ts teaterversion af serien har gået sin sejrsgang i København, hvor publikum strømmede til, og anmelderne strøede om sig med stjerner. Nu kan den opleves på de skrå brædder i Musikhuset.

Kærlighed, seksualitet og venskaber Teaterversionen af tv-serien om Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William, Jonas og Isak tager kærligt hånd om gymnasieelever og deres problemer med kærlighed, seksualitet, venskaber, mobning, og studieliv. Dens tro på fællesskabet, og at der altid er nogen, der smaler en op, når man er faldet, er rørende og stærk.

Skoleforestillinger Der er skoleforestillinger af Skam den 6. og 7. november. Du kan læse mere på ULFs hjemmeside, som hurtigst muligt vil blive opdateret med oplysninger.

Bemærk, at pladser i orkestergraven er unummererede, selvom der fremgår et pladsnummer på billetten. Det skyldes, at der vil blive placeret en catwalk i forbindelse med forestillingen, hvilket skaber en ekstra stor oplevelse for publikum med pladser i orkestergraven.

Varighed: 1 t. og 45 min.

Appears on these pages
of

  • Skam (Danish play)

    Skam (marketed as as Skam 1 and Skam 2 for individual production runs), is the Danish adaptation...

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current01:57, August 14, 2018Thumbnail for version as of 01:57, August 14, 2018480 × 269 (24 KB)FandomUser324 (Talk | contribs)created video

Metadata